Let's go!

L'hora!

24/3/08

Vacances!






Hola!!

Bé, com tots duem experimentant ja fa uns dies, estem de vacances! Crec que són unes vacances merescudes ja que va ser acabar exàmens i de seguida començar el nou quadrimestre.

Ara, toca carregar piles i disfrutar de tots eixos moments amb tota eixa gent que dia a dia no podem gaudir. A més, ja és primavera i el bon temps no deuria fer-se esperar, però com observem, cada vegada l'oratge està més boig i no podem comptar de segur amb què hi faça un sol radiant o amb què plourà amb tota garantia.

No obstant això, i tot i que són vacances, el curs encara no ha acabat i també hem de dedicar temps per avançar feina i no despenjar-nos massa de tots els treballs, pràctiques, lectures, etc. que hem de fer. Per tant, vull comentar el que vam tractar l'últim dia de pràctiques d'aquesta assignatura. La tasca fou fer un altre PowerPoint però aquesta vegada vam aprendre més recursos de moviments i de so que ens ajudaran a l'hora de realitzar el nostre PowerPoint com a treball final d'assignatura, si és allò que triem.


Finalment, sols dir que passeu unes molt bones vacances!

:D


pd. la foto de dalt, és per vore si funciona de nou el fet d'enllaçar una pàgina web clicant en la foto. A vore si ho he aprés bé... sinó, continuaré intentant-ho.