Let's go!

L'hora!

19/4/08

Ens ofeguem!

Hola!

Quant de temps què ha passat! Però ni Pasqües, ni entre setmana ni els caps ens donen abast per finalitzar tots els treballs i altres compromissos extra-universitaris que tenim.

Volia fer una entrada per posar-nos un poc al dia sobre com va la sessió de pràctiques i de teoria de l'assignatura que ens pertoca: Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació. Ara estem treballant el tema de les pissarres digitals, alhora que treballen recursos amb l'ordinador pel que fa a programes com Word o PowerPoint.

Sobre Word hem après massa i si voleu saber tot allò que anem fent a cada sessió, us convide a ficar-vos a l'adreça:blogviatger2008.blogspot.com que podeu trobar en l'apartat nomenat La Web i dins d'aquest blog en l'etiqueta de pràctiques, tant del dilluns com del dimarts.

I respecte el PowerPoint, açò encara és un treball que queda per acabar però podem avançar que estem confeccionant una presentació de PowerPoint que tracta sobre alguna llegenda, festa, part simbòlica, etc, d'una ciutat o de qualsevol poble.

El tema de les pissarres digitals sembla molt interessant de manera que ja aniré penjant més informació en la mesuera que anem treballant-la.






Passeu-ho bé!